The Greatest Guide To su kaçak tespiti

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı yardımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az one yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Duvarda nemlenme veya ıslaklık var işse sebebini bulamıyorsanız gelişmiş cihazlarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Mersin su tesisat firması olarak gelişmiş cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile profesyonel hizmet sunmaktayız firmamızla iletişime geçin duvarlarınızda oluşan nemlenme ıslaklıkların nereden geldiğini Web olarak bulalım Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Yaptığımız işlerin temizliği ve kalitesi gayet bilinir bulduğumuz kaçakların açtığımız tıkanıkların hepsi detaylıca bilinir tavsiye üzerine tavsiye edebileceğiniz bir ustayız

Eskiden günleri alan bu işlem hem çok uzun ve yorucu hem de müşterilerin uğraşmak istemeyeceği bir işlem arasındaydı. Teknolojinin ilerlemesi ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan yenilikler sayesinde hayatımız kolaylaştığı gibi yapılan işlemlerin süresi de kısalmaktadır. Buna verebileceğimiz en güzel örnek kırmadan cihazla su kaçağı tespiti olarak karşımıza çıkar.

This Web page is using a su kaçağı tespiti safety company to safeguard itself from on the net attacks. The motion you just carried out brought on the safety Remedy. There are several actions that could induce this block which include submitting a specific word or phrase, a SQL command or malformed data.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespit su kaçağı tespitinde yapılır.

Küçük bir evin ısıtma alanında borudan su kaçağı tespiti sızan su kaçağı tespiti su ile işletme alanındaki temel boruların patlaması ile ortaya çıkan su kaçağının tespit ve onarımı arasında fiyat farkı bulunur.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan propertyım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş su kaçağı tespiti yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page